2012. január 29., vasárnap

3 nap, 2 éj, 2 fő reggelivel Varjú Fogadó, Tapolca - Jelenlegi ára: 14 990 Ft .

Töltődj fel a gyógyvizek segítségével!
3 nap, 2 éjszaka 2 fő részére reggelivel
Tapolca romantikus negyedében,
a Varjú Fogadóban,  közel féláron!
Az utalvány, mely feljogosít a kedvezményes szállásra, beváltható: 2012. február 3. - július 31.
Előzetes bejelentkezés szükséges. Más kedvezménnyel nem összevonható.
 
+ 3 nap, 2 éjszaka két fő részére reggelivel
+ A város szívében fakadó melegvizű források és a mélyben húzódó Tavasbarlang méltán teszik Tapolcát a vizek városává
+ A fogadó a város romantikus, mediterrán hangulatú részén található
+ A Varjú Fogadó hangulatos éttermében érdemes megkóstolni a helyi specialitásokat
Az utalványt kérem átutalással vagy befizetéssel fizessék ki.  A több rendelés miatt személyes találkozót nem tudunk lebonyolítani. Amint megérkezett az összeg,  küldjük email-ban (vagy esetleg postán) az utalványt, melyet egyedi azonosító tesz hitelessé! Ha bizonytalan, kérem tekintse meg értékeléseinket! Célunk az elégedett vásárlói visszajelzések gyűjtése.
Képzeld el, hogy megfeszített munkával éppen kutat ásol, már egészen 14 méteres mélységig jutottál, amikor akkora nyílást látsz a gödörben, hogy átfér rajta egy ember. Valld be, nem tétováznál, átbújnál, hogy megnézhesd, mit rejthet a rés, és egy hatalmas barlangban találod magad. Nem fogod elhinni, de ez az eset a valóságban megtörtént: 1902-ben Tapolcán a helyi pékmester telkén a kútásó munkások így fedezték fel a Közép-Európában egyedülálló természeti látványosságot, a Tavasbarlangot.
Kutat ásnod természetesen nem kell, de ha szeretnéd csónakkal bejárni a különleges föld alatti mesevilágot, felfedezni a karsztvíz által kialakított páratlan, háromszintű barlangrendszer termeit, valamint kikapcsolódnál a Balaton-felvidék kis ékszerdobozában, akkor ez az utalvány neked szól. Három napot, két éjszakát tölthettek ketten Tapolcán, a Varjú Fogadóban reggelivel közel féláron!
A fogadó a város romantikus, mediterrán hangulatot árasztó részén, kétágyas, tévével, fürdőszobával, hűtővel ellátott szobákkal vár, ingyenes wifi Internet csatlakozás és parkolás szolgálja a kényelmeteket. Mindehez reggeli is jár, de ha megéheztek, később érdemes megkóstolni a fogadó helyi specialitásait is.
A szállásotoktól rövid sétával elérhető a Tavasbarlang és a Malom-tó, Tapolca másik nevezetessége, amelynek épített környezete, régi házai, vízimalma érdekes látnivalót kínál.
Lépj ki a mókuskerékből, fedezd fel a vulkanikus és tanúhegyek ölelésében található tapolcai medencét, és garantáljuk, hogy testileg-lelkileg felüdülve vághatsz neki újból a munkás hétköznapoknak.


Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-02 14:21
. 3 nap, 2 éj, 2 fő reggelivel Varjú Fogadó, Tapolca - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Fontos