2012. február 24., péntek

Eladó Samsung LE32A330J1 32" (82cm) LCD TV - Jelenlegi ára: 59 990 Ft .

Samsung LE32A330J1 32" (82cm)
A 3-as sorozat a legkedvezőbb áron kínálja a SAMSUNG LCD-TV-k klasszikus és elegáns formavilágát. Természetesen ez a sorozat is a SAMSUNG televíziók, fejlett technológiájára épül. A nagyfelbontású (HD Ready) kijelző ragyogó, élethő és részletgazdag képeket biztosít. Gondosan megtervezett oldalsó hangszórói és fényes keret jól illeszkedik a klasszikus stílusú otthonok belső hangulatához. A HDMI csatlakozók segítségével kényelmesen hozzákötheti nagy felbontású eszközeit a TV-jéhez.
Jellemzők
Kép
Képátló: 32"
Felbontás: 1366 x 768
Dinamikus kontraszt arány: 8000: 1
Látószög: 178°/178° (H/V)
Válaszidő: 6 ms
HD-Kész
Fényerő: TBD
Háttérvilágítás: C C F L
Hang
Hangteljesítmény (RMS): 10 W x 2
Hangeffektus rendszer: SRS Trusurround XT
Tulajdonságok
Kép a képben (PIP): 1 Tuner
Elalváskapcsoló
Óra és be/ki időzítő
Automatikus csatornakeresés
Automatikus kikapcsolás
Grafikus menü nyelve (OSD): EU 22 languages
Automata hangszabályzó
Teletext (TTXT): 1000 TXT
DNIe A SAMSUNG digitális televíziói egy forradalmian új képminoség-javító technológiát rejtenek magukban, amely borotvaéles képet eredményez. A SAMSUNG saját fejlesztésének, amely nagymértékben növeli a televízió képének tisztaságát és részletgazdagságát, a Digital Natural Image engine (DNIe) nevet adta.
7500: 1 dinamikus kontrasztarány Magával ragadó képmélység. Az akár 7500: 1 dinamikus kontrasztaránnyal a SAMSUNG LCD TV-k 3-as SOROZATÁNAK 330-as készülékei szemet gyönyörködtető képekkel ajándékozzák meg a felhasználókat. Az LCD háttérvilágítás automatikus csökkentése illetve növelése fokozza a képek mélységét és gazdagságát. A sötétebb képek még mélyebbek és intenzívebbek, a világos képek még élénkebbek és lenyűgözőbbek, így. Ön tiszta és élethű képeket élvezhet.
forgatható állvány Praktikus forgatható állvány. Az egyszerűen állítható, forgatható állvány a lehetőségek új tárházát kínálja a képernyő-pozíció kiválasztásában. Az optimális nézőszög és a legjobb otthoni élmény eléréséhez a könnyen forgatható állvánnyal a kívánt pozícióba állíthatja a képernyőt.
HDTV Gazdagabb, tökéletesebb színvilág. A beépített, fejlett színkezelő egységnek köszönhetően a természetes színek élénken és tisztán jelennek meg. A képernyőn megjelenő gazdag, élénk színek teszik teljessé a HDTV nyújtotta élményt, így Ön maximálisan kiélvezheti a HD-képminőség tökéletességét.
2 HDMI Fokozott csatlakoztathatóság. A két HDMI (High Definition Multimedia Interface) csatlakozóval a SAMSUNG LCD TV-k 3 SOROZATÁNAK 330-as televíziói sokoldalú, multimédiás készülékként funkcionálnak. A 2 HDMI bemenet lehetővé teszi, hogy a tömörítetlen HD-tartalmakat a digitális perifériákról a TV-re továbbítsa, így. Ön a legjobb minőségben élvezheti a multimédiás tartalmakat, és átélheti az igazi HD-élményt.
A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére


Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 15:46
. Eladó Samsung LE32A330J1 32" (82cm) LCD TV - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Fontos