2012. február 22., szerda

Tefal C6520452 Privilege Pro serpenyő 24 cm - Jelenlegi ára: 4 999 Ft -


Az AVPLANET ELEKTRONIKAI WEBÁRUHÁZ legakciósabb
ajánlatai közül választhat a Teszvesz és a Vatera kínálatában!
Ne hagyja ki a lehetőséget! Az akciós ajánlatok csak a készlet erejéig tartanak!
Termékleírás:
Tefal C6520452 Privilege Pro serpenyő 24 cm-es
Az aukció tárgya egy Tefal márkájú, C6520452 Privilege Pro típusú tapadásmentes kerámiabevonatú Thermo-Spot hőindikátoros indukciós edényaljú, 24 cm átmérőjű wok serpenyő! Jellemzői: tapadásmentes bevonat kívül, belül, Thermo-Spot hőindikátor, amely jelzi az ideális sütési hőmérséklet elérését, prometal edényalj, ergonomikus, fémmel kombinált nyél, használható bármely hőforráson, beleértve az indukciós tűzhelyeket is, mosogatógépben mosható. Új, sohasem használt, garanciális termék!
Főbb jellemzők:
- 24cm-es
- Serpenyő
- Tapadásmentes bevonat
- Thermo-Spot hőindikátor
Tekintse meg további akciós ajánlatainkat!
Feliratkozom az AVPLANET aukcióira!
Szállítási és fizetési módok:
A megrendelt termékeket Ön vagy azonnal raktárról vagy néhány napon belül, a megrendelését követő e-mailben vagy telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át Budapesten a XIV. kerületi telephelyünkön. Termékeinket az ország egész területén futárszolgálat szállítja házhoz. Ennek költsége kis és normál méretű termékek esetében egységesen 1. 000, - Ft, televíziók esetében 1. 500, - Ft, nagy és nehéz háztartási termékek esetében pedig 6. 000, - Ft.
Pick Pack Pontos szállítási lehetőség, kisebb, kézicsomag méretű termékek esetében
Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.  A Pick Pack Pont-ok frekventált helyen található hírlapüzletek. Az üzletek pontos listáját ide kattintva tekintheti meg. A vásárolt termékeket az ország 84 városában lévő Pick Pack Pont bármelyikén átveheti. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), míg Inmedio boltok bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek mostantól a csomagátvétel se jelentsen gondot! A Pick Pack Pontos szállítási lehetőség költsége egységesen 990, - Ft.
Kérjük, hogy a gyors és hatékony kiszolgálás érdekében a termék leütése után részesítse előnybe az e-mailen történő megkeresést!
Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával és nálunk vásárol! Sikeres licitálást kívánunk!
AVPLANET ELEKTRONIKAI WEBÁRUHÁZ


Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-13 11:28
. Tefal C6520452 Privilege Pro serpenyő 24 cm - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Fontos