2012. március 2., péntek

Mjus cipő -

AKCIÓS menyasszonyi ruha, Rád szabva, több színben - Jelenlegi ára: 40 900 Ft
Kedves Menyasszony!
Először is szívből gratulálok házasságkötésedhez, és köszöntelek az aukciómon!  
Elegáns, hímzett, csipke rátétes menyasszonyi ruha rendelhető fehér, krém, vagy bármilyen más színben, a Te méreteid szerint, Rád szabva (9-féle adat alapján)!  Hátul fűzővel állítható a bőség, de kérheted zipzáros gombosra is. Varrás és szállítás: 30 munkanap + 2 hét. A ruha nincs raktáron, Rád szabják, ezért próbára nincs lehetőség. Kérlek, hogy pontosan add meg a méreteidet, mert az egyedi gyártás miatt csere nem lehetséges! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, kérdezz bátran!
FIGYELEM! AZ AKCIÓ CSAK 4 NAPIG ÉRVÉNYES (AMENNYIBEN A FIZETÉS IS MEGTÖRTÉNIK A LEÜTÉS UTÁN)!!!! 4 NAP UTÁN MÁR NEM GARANTÁLT EZ AZ ÁR!!
Folyamatosan töltök föl elegáns, igényes, ugyanakkor olcsó ruhákat és kiegészítőket, melyekben elbűvölő leszel a nagy napon! Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is!
Szívből kívánom Nektek életetek minden további napjára azt az örömöt és boldogságot, amit az esküvőtök napján éltek majd át, és persze mindezek előtt azt, hogy a tökéletes férfi mellé találd meg a tökéletes ruhát is!
Köszönöm, hogy benéztél az aukciómra!


Jelenlegi ára: 40 900 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 17:04
. AKCIÓS menyasszonyi ruha, Rád szabva, több színben - Jelenlegi ára: 40 900 Ft

Fontos